Introducció al “Disseny per a tohom” en la comunicació

  • Activitat: Talk
  • Data: Pronto
  • Alumnes apuntats: 0
  • Preu: 0€

La movilitat global, el boom de l’envelliment actiu i el canvi en els hàbits de consum de les persones grans o amb discapacitat i dels seus familiars suposen a Europa un mercat potencial de 120 millions de persones.

El disseny per tothom i la comunicació accessible són determinants a l’hora d’ajustar la nostra oferta a les necessitats reals d’un mercat en canvi i són factors estratègics per al desenvolupament de nous públics i la competitivitat de les nostres organitzacions i empreses.

Aquestes xerrades es dirigeixen a dissenyadors, empresaris i representants d’institucions que busquin un nou impuls d’innovació, creativitat i competitivitat per a la comunicació de les seves organitzacions i empreses.

El cicle de presentacions està concebut i impartit per Alex Dobaño vocal de “Disseny per a tothom” del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i director d’Avanti-Avanti Studio.

DATES /ENPLAÇAMENT. Les dates i el lloc de les properes presentacions encara estan per determinar, si vols rebre informació de properes xerrades suscriu-te al formulari al peu d’aquesta pàgina.

PRESENTACIONS PERSONALITZADES. Si vols sol·licitar una xerrada personalitzada escriu-nos mitjançant el formulari que trobaràs en aquest enllaç fes clic aquí

Reserva la teva plaça!